Wednesday, March 2, 2011

M.A.C Wonder Woman

surat nie rasa dr minggu lepas dh ada dlm post box tu...hari2 ponx check post box tp tak prsn plak itu surat saya sbb biasalah dlm post box nie byk timbunan pamphlet jer naik jenuh nak clearkan...so smlm masa dok selak2 ternmpk pamphlet yg agak tebal sket...dlm hati berkata katalog nie amiklah nak tgk kot2 ada menda menarik...sekali amik2 ada nama and alamt umah saya lah...sekali surat saya rupanye....


tgk2 ada perkataan M.A.C dlm hati terfikir dpt sample free ke...semangt nie nak bukak..lepas tu msk blk dlm keta sbb nak msk kan keta dlm parking sekali eman nak plak smpi menangis2 mamat tu...nmpk jer mata dia wpun dok dlm keta...yerlah menarik kan kertas tu kaler2....so bg lah jerkan...sekali bru kuar keta tutup gate tgk2 dh koyak ko...haha nak mengamuk ponx tak guna sbb budak kan mana reti bahasa...huhu tak kisalah sbb bkn penting ponx...

sekali bukak2 rupanye iklan produk baru jer rupanye...ingat nak bg sample free ke nak jemput pi launch apa2 ker [perasan cam ada org nak jemput huhu].... tp takder wat promosi jer....dia punye pamphlet mmg sg menarik sbb katun2...setiap sudut saya belek...huhu




sekarang nie rupa2nye M.A.C tgh launch spring collection thn 2011 ...patutnye bagilah sebatang lipstick ker voucher ke bley gak saya beli sbtg lipstick...huhu owh yer klu nak tau sbnrnye saya pki M.A.C nie tu yg derang atr newletter kat umah...saya guna compact powder, eyelinear ngan blusher jer...brg yg basic jer takderlah meriah mana...yg lain2 beli ker jenama maybelline, za, loreal ala brg yg kita boley beli kat gurdian ngan watson...saya suka beli make up dekat watson or gurdian sbb takder SA kaco...ikut sukalah kita nak belek ke, nak test ke...takder lah org sebuk2 nak introduce produk tah apa2.. :p


inilah dia atr produk Wonder Woman by M.A.C....

MAC Wonder Woman Spring 2011 - lipstick, mascara, mineralize and nail lacqure

MAC Wonder Woman Spring 2011 - Blusher, eyeliner, eyeshadow and lip-gloss


klu nak tau sdri boley google jer tak ponx pi jer kedai dia lai sng boley belek ngan try...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie