Thursday, March 10, 2011

Ribs for Dinner...

smlm mydear mkn kat luar ngn kawan2 dia...so dia ada tanya saya ada rasa nak mkn apa2 tak...saya jwblah rasa cam nak mkn chinese food [dok bygkan squid coated with salted egg yg dekat marriot putrajaya], pastu teiba rasa mcm nak mkn tony romas [craving for their ribs plak] pastu tiba rasa cam nak mkn buffalo wing beger [yg nie mydear ckp beger bru dekat chillis saya tak pernah mkn so ingat nak cubalah]....end up saya pilih  mkn ribs lah sbb it will be take away kan...so kang bila order beger kang blk umah roti beger dh lembik...lepas tu mydear nak pi area midvalley jer so mana nak dtgnye chinese food dr putrajaya kan....

lucky me sbb bila mydear pi mkn kat luar dia sure akan tapaukan mknan utk saya...so sng jimat masa tak yah msk...kdg2 bila saya ckp tak perlu kang tetiba blk ada jer nandos lah...apa lah...tp selalu klu dia kuar mkn dinner lah klu mkn tghari takkan dia nak tapau utk saya plak...lebay baiklah dia bwk sekali saya mkn...haha








saya bedal semua tu sorg2 jer...since eman dh mkn, mydear plak dh mkn juga so mmg saya lah yg habiskan sorg2....tp fries tu tinggal separuh jer, and mashed potato yg sedap tu saya hanya mkn 2-3 suap jer sbb kenyang sgt....tp serius sedap mashed potato tu...lupa plak nak mskkan dlm peti ais harap2 tak basi lah...boley wat dinner mlm nie....

pagi nie mydear pi out station kat penang so saya mkn jerlah apa yg ada...ikutkan hati mmg saya dh ikut dh dia, tp memandangkan skrg dh start dewan and bos adalah tidak menggalakn utk bercuti saya kuatkan jerlah semangat dan batukan hati utk tidak termakan pujukkan mydear....sedapkan hati sdri sbb dia ke penang lai kan dh 3 kali ke penang bosan plak nnti...klu dia ke tempat lain insya-allah saya ikut...huhu

have a safe journey dear...jgn lupakan kami disini...hehe

~~end~~

 
Design with love by Jiji for Zamimie