Saturday, December 11, 2010

~leko-leko~

pi CM smlm jmpa satu stall nie namanye leko-leko...pi dtg dekat sbb bau yg enak dn stall yg menarik...owh rupa-rupanye dia jual kopok leko...tempting...






:: dua jenis perisa black pepper leko dan leko cheezy-mayo ::

kitaorg beli yg cheezy-mayo...eh silap partner yg beli saya tukang mkn...haha saya tmbh duit 5 kupang jer... =p sbb kitaorg amik yg size S - RM2.50...cheezy-mayo tu harga lebay sket lah dr black pepper tu....tp serius sedap...sbb kopok tu sdri dia buat dh letak black pepper so rasa dia mcm pedas2 panas lah...budak2 tak ley mkn lah kot sbb pepper byk sgt....dan kopoknye adalah lembut oke...saya yg mula2 jd tak mo beli sbb risau yerlah dh pki braces takkan nak mkn liat2 alamat tanggal braces...tp tidak yer sanggat lembut dn sedap.... (^__^)


ada 3 jenis saiz S, M dan L [mcm saiz bju plak ek]...klu utk black pepper leko S -RM2, M - RM3 dan L - RM5... klu harga tuk leko cheezy-mayo plak S - RM2.50, M -RM3.70 dan L - RM5.90....

:: dua org yg meniaga nie tpkan wat keja alamak hai lemah lembut megalahkan pompuan (^__^)::


:: partner in crime tgh beratur nak beli::

so klu sapa2 berminat nak beli pi kat CM pi straight smpi belakang smpi kat CM Anexxe tu jmpa lah kedainye yg sgt menyerlah itu...tak ponx cari jer guna hidung...yerlah cari dgn membau serius sure boleh jmpa punyelah... so apa lai moh lah try...

more info leko-leko
~~end~~

1 comments:

Leko Leko said...

wow..panjang lebar penerangannya..
thats great!

join us on facebook too k!

find leko-leko

 
Design with love by Jiji for Zamimie