Friday, December 10, 2010

Penang Day 2 @ Wedding Day.....

so lepas2 jer bfast kitaorg pi ronda dr batu feringghi smpi ke gurney drive...perjlnan pagi agak menenangkan sbb jln tak jem...hehe pagi sabtu beb org tido lai kat umah...balik2 jer hotel terus kitaorg siap2 utk pi wedding....kami tak pegi waktu nikah sbb rasa mcm rushing sgt....siap2 semua so kuar dr HR dekat kul 11.30 pg bajet nak smpi ke bertam sblm kul 1.30...agak rushing jugaklah sbb dr penang nak ke bertam amik masa sejam bertmbh dgn jem laikan...mmg agak2 menguji kesabaran dan keimanan...pemandu aka mydear...hehe


:: kami ber-3 ::

:: my sil and mira ::

:: yaya and my mil ::

:: the rombongan pengantin lelaki ::

:: the pengantin [suka kaler pepel plum nie very nice] ::

:: hantaran both side ::

:: pengantin lai tak dpt angle bgs tuk snap pic...boley lah pic selit2 ::


:: eman yg macho lah konon ::

:: sapa nak kek sedap...sila lah amik ::

:: my in laws ::


:: eman ngan baba [kemana2 tah eman tu pndg ada jer menda yg attract dia] ::


lepas kenduri and mkn2 terus kitaorg kami and in laws shoot ke sg petani...nak pi melawat mybil kat mrsm merbok...tgh amik spm waktu tu and tgh tgu dua paper last bru boleh balik ke kl dn berjimba2 ngan warcraft and whatsoever...hehe pemandgan spjg jln adalah sgt cantik tp gbr byk tak jdi sbb amik dlm keta bergerak so tak cntik ler...ini jer gbr yg tinggal...huhu


:: gunung jerai nun di sana ::

:: sawah padi menghijau ::

:: pemandangan yg sangat tenang dan menenangkan ::

kami terus blk dlm kul 6 lebay ke penang...all the way tu hujan jer agak lebat jugaklah...terus cancel nak pi mkn nasi kandar kat bayan....smpi hotel ponx dh kul 8...mula2 ingat nak mkn kat HRC since ada satu lai session mkn yg blm kitaorg guna tp si kecik tu dh seharian berjln so cam cranky jer so kita in room dinning ajerlah...

~~ to be continued ~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie