Thursday, December 23, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah....


"sapa yg menyokong rumah kak limah tu kita bako sila angkat tgn mcm saye... "
"cea citer...cea citer"

inilah cerita yg saya tgk masa dating ari tu...huhu mmg lah tak romantik tp saya suka jer...mula dh booked narnia ada org nak banjer gold class lai tu...tp dia ckp mcm citer bdk2 lah plak...so terus tukar tgk hantu kak limah...

serius mmg seram serta kelakar giler...rasa cam nak tgk lai jer...bang jom tgk lai sekali nak...rasa cam tak puas gelak tgk sekali, nak tgk lai sekali...elemen seram mmg menjadi lah sbb serius saya tgk mmg tutup mata...huhu tp tak nak lah citer byk korg pi tgk sdri lah ek...











pic: google
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie