Wednesday, December 1, 2010

Outing to Alamanda....

weekend ari tu mydear ajak pi alamanda..act nak pi beli bju eman kat parkson and decided to eat at kenny rogers...tp punyelah ramai org siap ada queue lai kat luar...so off to nandos jerlah our all time feveret...

sebelum makan bwk dulu eman pi main...sukakan hati dia sketlah kan...asik terkurung jer dlm stroller...lai ponx klu weekdays atr umah bbysiter awal pgi amik lewat ptg...mlm dpt main kejap dh kena tido...so time2 mcm nie jerlah bley wat dia enjoykan...


:: main dkt playland dlm alamanda tu...dpt main dlm gelung nie ponx dia dh happy smpi meleleh2 air liur...seronok jer tgk dia..sok2 klu dh bley jln lagi pjg langkahnye. huhu ::




inilah dia pemainan yg dia suka...tak bergerak ponx takper janji boleh masuk dlm tu...kat alamanda nie permainan cam nie semua besar2 so cam tak berapa sesuai sgt tuk dia yg diri ponx tak stabil...so mmg kena pegang lah...klu yg muat and selesa tuk dia yg nie jerlah tp sygnye menda nie bepusing2 jenuh nak mengikut sekali pusing...huhu klu angkt dr menda nie mmg mcm ulat bdn mengeliat nak turun...so apa lai bwk lari jauh2 jerlah dr situ...huhu




:: cream chicken macaroni
[yg nie next time saya bg resepinye yer..eman suka nie habis dia mkn satu bekas..even baba ponx love it] ::

:: baba and eman moments...sayg tak bwk camera klu snap nie cntik jer ::

:: my food for that nite...mild quater chicken with old style chip ngan coslow..nyum2 ::

:: bang cepat saya nak order nie ::

sebelum balik kenalah salin pampers dulu...nnti dlm keta sure dia tido..pas tu dh smpi umah angkt msk rumah ponx dh tak sedar dh...huhu tu yg senang klu bwk kuar mlm tu...dh tak yah nak tidokan dh.....so salin lah dekat baby room kat parkson..best baby room nie sbb cntik cuma pintu dia cam susah sket jer nak msk sbb pki pintu koboi tp berat...huhu







~~end~~

2 comments:

cik_ah82 said...

cam sedap je macaroni tu..apa lai, bg la resipinya weh..hehe

mieoney said...

oke2 aku buat entry khas utk itew ek...

 
Design with love by Jiji for Zamimie