Thursday, July 22, 2010

After Long Silent....

mesti semua org pelikkan kenapa saya lama dh senyap...hampir dua minggu dh saya tak berblog apatah lai bekerja...saya bkn pergi cuti2 malaysia yer kawan2 akan tetapi saya bercuti adalah kerana..



*


*


*


*


*




eman warded akibat pneumonia....so dia diwarded dr sabtu hingga selasa di KPJ kajang..sblm tu dlm 4 hari demam panas yg agak tinggi hingga mencecah 39.6 drjah celcius...

apa2 ponx alhamdulilah eman semakin pulih dan sedang menghabiskan antibiotiknya...harap2 selasa minggu depan bila wat follow up ngan doc eman dh pulih sepenuhnya...

p/s: tiada mood nak berblogging..bila rajin nnti saya akan buat entry psl nie and byk lai menda yg nak diceritakan..

~~end~~

3 comments:

azza said...

get well soon eman...:)

cik_ah82 said...

siannya eman..
aku pun dh lama xupdate blog..
banyak benda nk update tapi xdak mood..
letihla, mcm2 lagi la..
aku pun pasan ang pun senyap..xpa la, harap eman sembuh cepat ya!

niny said...

semoga eman cpt sembuh :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie