Wednesday, July 7, 2010

Wendy's Old Fashioned Hamburgers...






akhirnya berjaya jugak mkn kat wendys nie selepas kejadian masuk wendys tgk menu dn terus keluar...cam hapa jer kan...ala bkn apa kitaorg cam kenyang sbb sblm tu mkn nasi dh tetiba nmpk wendys cam konon2 nak minum ptg tp terus tak jd sbb blur tgk menu...

so masa pi giant kota damansara isnin lepas tercapai gak hasrat kami nak mkn...since org tak rmi and pekerja dia ponx tak ramai [3 org jer klu nak tau]...bleh ler kami melepak lelama kat kaunter membelek menu...yerlah takut salah order kang sia2 jer...


harga kat sini plak sgt berpatutan lah saya rasa..standard2 mc'd jer takderlah mencekik darah cam carl's jr tu...huhu cth tgk yg bwh nie set dia RM6.99 jer...pas tu ada beger 99 sen..see sgt sesuailah ngan poket kita huhu...





so kami order nugget ada 6 ketul tp kecit2 comei jer...nugget dia sedap sbb ada rasa cam cheese2 gitu...kami order ayam grg...biasa2 jer tak sesedap ayam grg mc'd or kfc...buger ayam 99 sen...murah tu rasa sedap gak mcm deli beger kfc tu...and saya order beger apa tah nama dia..tp sebijik cam rasa posperity beger tp lai sedap yg nie..bwg dia ponx dimsk bkn bwg mentah cam posperity beger tu and kuah dia just nice jer tak ler melimpah ruah cam posperity...

~inilah mknan kami hari tersebut~

~as usual me...

sila abaikan mulut saya tu ek..tak tau camner nak pose sejak2 pki braces nie~



~tuan tanah~





~sedap boleh dtg lai next time...nom...nom...nom...~


~~end~~

3 comments:

purple_lav said...

oo cik mimi pakai besi ke? wah mesti lepas ni cantik tertarik menarik le senyumannya...

bape thn tu kena pakai braces?

cik_ah82 said...

ooo..patutla kata tak leh makan sebarang..rupanya pakai braces..hehe

mieoney said...

haha malas ler nak keco2 sbb konon2 nak wat blog khas utk itu...tp kelaut...haha bru wat 4-5 entry dh malas... =P

 
Design with love by Jiji for Zamimie