Thursday, July 1, 2010

Lunch Date...

lama dh tak berlunch date berdua2an..selalu mesti ber3an...
so smlm adalah peluangnya..


smlm kitaorg ada urusan dia boulevard midvalley smntra tgu masa pi lah lunch dulu...


mcm jenis tmpt mkn yg bermain dlm fikiran kami..


chillis lah, tony romas lah, chicken rice shop lah, kfc lah...


[erm tetiba rasa cam nak mkn kfc plak...selingan..selingan...hehe]


so ke madam kwan aja kami since saya ni mkn adalah agak terbatas...



~dumpling Noodle

sedap licin saya mkn yg tinggal cuma sayur jer sbb susah nak kunyah~



~nasi Bojari~



~the only me~


~pure mango juice...mabeless~


~tuan tanah~


sekian sahaja entry pendek sbbkan tuan rumah adalah bz cam labi-labi

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie