Tuesday, November 30, 2010

The Cruelty Maid or Mom?


bila ada member bgtau tadi terus jer search kat youtube.... kejam ko mandikan budak tu cam tu... sib lah budak tu diam jer...klu meraung2 maunye lagi kasar dia buat...dh mcm mandikan anjing plak..

klu mandikan eman siram air byk dr atas kepala ponx dia dh mcm lemas2 dh...inikan pulak siram direct terus ke muka..dh ler dia pegi pijak kaki and basuh montot pki kaki jugak...mmg dasar manusia kejam lah...

rasa nie bkn maid nie...mgk mak or family member lah cam nenek atau yg seangkatan dgnnye...berdebar2 saya tgk...dh takder ke sifat peri kemanusiaan mereka...inilah yg dinamakan child abuse....ngoklah manusia ini, baik ko jgn jd manusia...

please lah kanak2 tu ko bertoleransilah sket buatlah dgn penuh kasih syg....klu budak tu nakal sgt ponx takkanlah begitu cara layananya...

~~end~~

2 comments:

purple_lav said...

memang mengucap jer masa tgk video ni. rasa sedih tgk anak kecik diperlakukan mcm tu. dorang tak tahu ape2 lagi..

mieoney said...

itulah fiza...berdebar2 jantung mimie tgk...tak taulah manusia jenis apa mcm nie...terkulat2 budak tu dibuatnye... =(

 
Design with love by Jiji for Zamimie