Friday, November 12, 2010

Karnival Jualan Ori....

lunch semalam sempat ke midvalley pegi karnival jualan ori....
takderlah meriah sgt huhu tp boleh lah...

kat dlm tu byklah gerai2 yg jual brg ponx adakan...

:: pentas perasmian ::

:: pintu masuk utama ::

:: beza LV tiruan ngan ori...ini mcm buat janji ada jer...yerlah semua org tau LV ori tu mahal huhu...bglah yg kukuh sket ::



:: produk zanzoria tipu logo halal ::


:: kechap manis ABC...ada tiruan jugak rupanye ::


:: VCD ori nie..vcd nur kasih ponx ada tp mahallahkan RM90 ::



:: atr tudung ariani tiruan ngan tulen [tulen bang haha] ::



:: atr booth2 yg ada ::


:: DVD murah RM7.90 lebay murah dr pirate RM8 huhu...tp citer2 lamalah ::


:: Persatuan Penerbit Filem Malaysia (PFM) ::


:: my fren ::

:: my fren also [for surelah kan...klu tak nak wat per letak gbr dlm nie huhu] ::

:: itu adalah saya huhu...control gigi.. =p ::


:: the booth ::

:: papan maklumat ::



:: booth F&N dairies ::


:: atr pamphlet dn goodies yg saya dpt ::


:: huhu ada gak brg penyompingan...bju eman n saya murah jer RM5.00 ::


:: teh 3 layer [sedap] lepas nie hari2 boleh minum kat umah ::


:: fridge magnet ::


komen :: pegisian takder lah karnival nie...patutnye booth maklumat tu kena banyak and kena pelbagai...letak byk sket perbandingan atr barang tiruan and tulen...nmpk mcm janji ada jer karnival nie...ke ada maklumat tu tp saya tak nmpk...see, see mesti tak menarik sbb tu saya tak berminat nak baca...huhu at least bg menarik sket lah kna bru byk maklumat yg dpt disampaikan..sekadar meluahkan pendapat jer jgn amik hati yer penganjur....tp ianya berguna kan klu ada komen2 begini utk peringatan dimasa akan dtg.

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie