Tuesday, November 30, 2010

Christmas Deco @ The Garden...

skrg christmas dh semakin menghampir cuma salji jer tak turun2...klu cam tu camner santa claus nak terbang dn landing...so kesimpulannya santa claus tak jadi dtg msia....haha (^__^) merapu di pagi hari...

ari tu bekobar2 nak pi mid sbb nak tgk decoration dia tp hampa lom ada lai...mgkn nak tgu awal bln 12 kot baru derang nak deko, deko, deko....tp kat the gardens derang dh menghias2 dh....cantik sgt...syg plak ari tu tak bwk kamera so snap jerlah pki iphone...tp tulah gbrnye tak cantik sgt...erm next time pinjam lah kamera angah...pinjan sony nex-5....hehe









cantikkan...nmpk tenang jer combination kaler cream, putih dan hijau...suci dan bersih yg menenangkan.....haha kepoyoan terlebay...saya mmg cam tu suka poyo and touching terlebay... eh melalut plak...wpun begitu saya sgt suka bila christmas sbb sgt suka tang dekonya...masa kecik dulu selalu berangan2 nnti bila dh besar nak beli pokok krismas pas tu letak kat umah and hias2 semua... (^__^) melampau kan imaginasi...tu yg terbwk2 smpi besar...sbbnye sebok ajak mydear pi mid semata2 nak tgk deko christmas..

okelah saya tinggalkan gbr terakahir utk peminat yg berkemampuan...saya just tgk jer dr jauh nak msk tak mampu...huhu telan air liur saja suda..adalah ala2 christmas kat luar tu...huhu



~~end~~


2 comments:

Makngah Eman said...

nak pinjam NEX ke? dua ploh sen...kuikui....aku punya nex-3 la bukan 5 ye...kuikui....KLCC pun xbest decoration dia...

mieoney said...

owh nex-3 ker ingat nex-5 mcm sama jer....klcc mmg tak best sgt..sblm2 nie ponx biasa2 jer...

 
Design with love by Jiji for Zamimie