Thursday, November 11, 2010

E-man Favor...

sbbkan kami takder wat apa2 ponx utk eman...mcm besday party, kenduri doa selamat ke apa ker...so saya ngan mydear sepakat utk bg goodies jer kat kawan2 eman kat umah babysitter...klu nak wat besday party tgu dia dh besar lah sket and ada kawan2 yg boleh dijemput and bermain bersama...klu wat skrg nie main ngan makcik2 and pakcik2 jerlah...hihi

so mlm td gigih saya lepas tidokn eman mengerjakan barang2 yg nak diberi...tak byk menda ponx saya letak kat dlm tu..

:: kereta mainan sorg 2, puding jelly ::

:: kek oreo, dutch lady for kids [mcm iklan kat ats sila klik2 huhu], kinder bueno [mini size], sunmaid raisin [mini size]....


itu jerlah yg saya letak...tu ponx rasa mcm dh penuh beg tu...kereta mainan tu pi beli kat nilai 3, barang2 lain beli kat warta ajork...pastu masa beli tu mydear ckp "ayg watlah ikut creativity, abg tak creative"....tetiba terfikir dlm kepala otak...ting* ting* tp masa dh suntuk dh tak tau sempat ke tak...yerlah beli brg selasa saya ada masa satu hari jer lai tuk siapkan...




start 10.30 dekt kul 12 dh siap dh...huhu senang ajer rupanye... =p print, potong, gam, masukkan barang, stapler, ikat tada siap dh....wat sorg2 jer ponx boleh yg penting takder org kacau...owh lai satu saya wat 5 beg ajer bkn byk ponx...huhu sbb kat umah bbysitter tu dia jaga termasuk eman 5 org....




amacam oke tak? brown bag tu saya tak beli tp klu pi cafe kat opis nie dia mskkan mknan dlm bekas nie...so saya simpan jerlah sbb tak rosak syg nak buang...akhirnya berguna juga sampah itu... =p


tp saya tak puas hati ngan taggingnye...sbb pki kertas keras sgt susah nak potong...dh ler menda tu kecik comei terkepak2 tgn nak gunting...huhu takper2 tau dh next time pki kertas yg tak keras sgt....


yg nie special utk kakak aka bbysitter eman...saya bahasakan kakak dgn eman sbb saya rasa babysitter itu terlalu muda utk dipanggil makcik pas tu dia dh ler tak kawin lai....huhu lupa nak snap apa yg saya bg...saya bg 1 bar cadbury coklat ngan biskut butter Kjeldsen...

p/s:amcam oke tak? boleh wat bisnes tak? huhu

~~end~~

2 comments:

cik_ah82 said...

happy besday eaman!
wah, comey la!yang bulat2 tu ang print ka?cuteee...hehe

mieoney said...

thanks mak adib...

ha ah aku wat lah tu..aku design, aku potong, aku print, aku lekat semua akulah huhu..

 
Design with love by Jiji for Zamimie