Monday, November 15, 2010

E-man ke KLIA....



ahad lepas mcm borink jer dok umah..takder menda nak wat kat umah saya ajak mydear kuar...pas tu dia bg saya 3 cdgn PD, Bagan Lalang n KLIA...pergh tghari2 buta nak ajak pi pantai mau terbakar kulit muka ku yg tulus mulus....huhu so ke KLIA lah kami....mentang2 umah dekat jer tak smpi stgh jam smpi dh...

sbb apa ke KLIA sbbnye nak tunjuk kat eman camner rupa flight itu...huhu nak pupuk smngt suka kapal terobang supaya dh besar nnti bleh jd pilot...boleh? haha sajer jerlah borink sbb blk2 pi soping kompleks jer klu duit ada terlebay takperlah boleh soping selalu...huhu last dulu masa bwk eman pi KLIA dia bru 3-4 bln kot klu tak silap...masa tu atr mydear pi paris....tp kecik lai mana ingat ponx kan.... (-__-)

smpi2 KLIA tuju tmpt makan sbb lapar sudah perut ku...yerlah kuar rumah kul 12 lebay mana smpt masak so ke kfc jerlah mkn kfc yg baru best...lebay best dr hot n spicy...nyum2 nak mkn lai lah nnti....lamanye kat sini dr zuhur smpi nak msk ke asar kami lepak kat situ sbb eman dok main kat replica kapal terbang yg dijdkn taman permainan tu...suka sgt dia org lain yg jerit dia jugak jerit sekali...punyer teruja tgk permainan smpi meleleh2 air liur...sengih dia smpi ke telinga tuh...hehe











lepas tu baru bwk tgk kapal terbang...pi yg domestik punyer jer so tak berapa byk flight n bkn waktu puncak...excited gak tgk dia tenung kapal terbang tu huhu...tah paham ke idok... (^__^)







~~end~~

1 comments:

Anonymous said...

Gud luck Kapten Eaman!

 
Design with love by Jiji for Zamimie