Monday, November 29, 2010

Pepper Lunch....




bila lama tak berblog nie nak start blk mmglah malas...huhu tp gagahkan lah juga diri nak update blog...

so kali nie saya nak share ngan korg psl pepper lunch nie....dh beberapa ketika bila pi kat blog2 mkn2 nie ada citer psl pepper lunch...so jumaat ari tu masa pi mid saya telah berpeluang tuk mkn...mula2 cam tak nak mkn nasi tp menda nie mcm2 memanggil2 plak...so apa lai kita cuba jerlah....



pepper lunch nie berkonsep hot plate lah...sbb dia letak mknan dlm tu and kita kacau2 and gaul2kan smpi masak mknan kita tu...lps dh masak kacu plak ngan sos yg dia sediakan...terdapat dua jenis sos satu garlic soy sauce [masin] & honey brown sauce [manis]....



:: ini set saya beef pepper rice + egg RM11.00 ::

so far rasa dia bestlah mgkn sbb daging dia fresh and disbbkan sauce serta ada letak butter so bg nasi tu lemak2 lah kan...tp kena hati2 sbb saya dh brp kali kena electricity shock haha...bkn betul2 kena kejutan elektrik tp terkjt sbb nasi tu panas sgt...wpun dh 5 minit berlalu tetap panas jugak...hehe

food : 7/10
price : 6/10
ambiance : no mark for that sbb saya mkn kat food court midvalley... (^__^)

menu seperti dibawah...tp yg nie saya copy dr yg singapore punye webpage..msia punye tak jmpa plak...




~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie