Sunday, November 28, 2010

Can I Get That Without the Loss Self-esteem...


iklan subway...agak kelakar masa dia terangkan psl combo cheeseburger tu "....bigger waist, loss of self-esteem, loss of boyfriend, shame....." lol (^__^) wah tetiba teringin plak nak mkn subway...nyum2 padahal baru minggu lepas mkn....

sib skrg nie subway ada wat promotion sub of the day...



so bolehlah mkn dgn harga yg agak murah lahkan...klu tak harganye belas2 ringgit utk satu jenis sandwich...

masa mula2 nak order subway nie mmg terpinga2 lah sbb kira mcm merumitkanlah...nak kena pilih roti, jenis apa, sayur apa nak letak, sos apa nak letak....tp dh lama2 mahir lah and seronok sbnrnye bila kita boleh memilih instead of makan jer apa yg derang letak and kena asingkan plak apa yg kita tak nakkan...hehe

klu saya suka pilih parmesan bread, menu plak saya suka yg Italian B.M.T. [so klu nak murah kena mkn hari isnin]... pas tu letak semua sayur melainkan bawang and buh sos thousand island, sos tomato and mustard...nyum2 sedap...

:: Italian B.M.T. ::

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie