Monday, November 22, 2010

KFC Mega Mix Crunch...


masuk semalam dh 2 kali kitaorg mkn mega mix crunch nie...mmg sedap sgt2 berbanding hot & spicy yg jadi all time feveret tu....harap2 lah promotion mega mix nie dia wat lama...hehe klu tak ada yg tiap2 minggu pi mkn nie...

mydear sdri ponx suka...sblm nie klu pi kfc sure mkn original recipe (OR) [tak mencabar lgs huhu] jer...tp kali nie dia yg beria2 nak mkn mega mix...eman plak suka jugak tak pndg dh bubur ngan ikan yg dia suka2 sgt tu tolak tepi semua...tp bkn dia mkn ponx ayamnye cuma dia mkn bun kfc cicah whipped potato ngan coleslaw jer tp dia tetap happy...haha



:: suka sgt simpan mknan dlm pipi dh mcm hamster dh ::


:: try nasib utk memancing haha ::

:: perut kenyang saya suka hati ::

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie