Monday, November 8, 2010

Baby Chair is A Must....

Weekend ari tu kan ker saya pi mkn kat A&W giant nilai....masa nie eman tak tido and hujan so cam malas nak bwk stroller dia...end up mydear ckp dukung jerlah sbb bkn jauh sgt ponx...lagi ponx nak pi mkn kan nnti dh smpi kat situ sure nak dudukan dia...

smpi jer A&W order dulu and saya terus cari seat...sambil2 tu mata melilau cari baby chair...tak nmpk ponx...so terus jer tuju tempat duduk yg saya pilih...terserempak dgn staff A&W tgh menyapu...terus saya tanya "dik, baby chair ada tak?" terus dia senyum2 and jawab "takderlah kak"...hai keciwanye saya...

camner lah fast food besar cam tu tak sediakan baby chair...kedai mkn kat umah saya ponx ada baby chair tau...patutnye derang nie kena lah alert sket ngan pelanggan yg dtg sini sure berfamily and tentu ada anak kecik...so BABY CHAIR IS A MUST.... lain lah klu starbuck takder baby chair consider lai sbb selalu org lepak2 kat sini tak bwk family sgt...

keciwa sgt2 smpi saya nak tulis jer dkt suggestion box tu..tp saya tak bwk pen plak ari tu...takperlah peringatan utk saya lepas nie nak bwk eman kat situ tgu dia besar sket dh pndi handle diri sdri...hehe so kali nie eman dok atas meja jerlh smbil tgn melilau2 nak cpi mknan mama n baba... =p


:: bkn lah nak canggih sgt yg mcm nie ::



cukupalh sekadar



:: kerusi ikea yg brharga RM49 [klu tak silap] ::

klu dh susah sgt kusi mcm kedai mamak tu ponx oke apa...janji si kecik nie boleh duduk...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie