Monday, November 8, 2010

Weekend Activities....

cuti pjg tak wat per ponx...ingat nak blk kg ponx tak jd sbb nnti raya haji nak blk.....tak sempat dh nak booked sri malaysia bagan lalang so kita dok umah sajer mengisi masa2 terluang....


takder menda ponx kami wat selain mkn tido tgk tv...mkn tido tgk tv...tp best jugak sbb kami tgk 4 movie dlm masa tiga hari...

:: cerita nie best kelakar, rilex jer..boleh lah tgk utk release tension ::

:: cerita nie ponx best jugak...tak rumit...seronok sbb tgk derang nie bergaya2... ::

:: citer nie borink sbb tak phm...baca subtitle english tak paham apatah lai BM...mydear ponx tak phm jugak...so tak smpi stgh jam tgk terus tutup...hahah too complicated ::

:: citer nie best gak...mula2 agak borink sket tp dh lama2 okelah...sbb tom cruise handsome kan so layankan ajer... (-_-)

tp takder lah dok umah jer semata...mau tak berkembang otak dibuatnye...so hari jumaat kami ker jusco balakong...

:: borink dh eman time nie bebel sorg2...tgu baba pegi solat ::


:: nasi goreng tomyam Restoran Amir Bangi...Mabeles, pedas, best ::

:: minum petang di oldtown ngan roti bakar and white coffee hazelnut ::

:: sempat lai eman study...baba jadi cikgu... ~he love yellow very much~ ::


:: tak sabar nak tgu mama suap mknan...haha nmpk sgt muka tak sabarnye ::

hari sabtu plak jln dekat2 jer pi nilai..sblm tu pi nilai 3 kejap pi cari brg nak bg kwn2 eman kat umah bbysiter sempena besday eman nnti [mentang2 dekat jer ngan umah lepas magrib ponx boleh pegi]..makan a&w dkt area giant nilai...kuar ponx lepas magrib dlm 2 jam dh blk...tak kisah lah janji kuar dr rumah amik fresh air...

:: tunggang starfish dkt giant nilai...mata melilau jer tgk org main ::

:: tgu baba dtg bwk mknan...pjg jer leher dh macam burung unta huhu ::

:: mknan smpi dh apa lai mamam lah...tp apa eman punyer? mkn roti burger saja sudah hehe sian sian ::

hari ahad plak patutnye hari relax jer kat umah...kuar jugak tp ke warta sajork...pi mkn meggi goreng mamak ngan teh 3 layer...huhu

:: ops takder gbr sbb lupa amik (-_-) ::



~~end~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie