Wednesday, April 13, 2011

Fruitland....

jumaat rehat mmg pjg bg kitaorg...12.15 tgh smpi kul 2.45 so apa lai panjang juga langkah kitaorg...my opismate ajak ke jj maluri sbb nak pi maxis center katanye...so ikutlah saya..bila dh settle semua masa yg ditunggu2 mkn ler apa lai...perut dh bekeroncong and kami memilih utk mkn di fruitland...klu korg tgk kedainye kaler pink and putih...comel jer rasa bila dok dlm kedai....huhu




meh layan tgk apa yg kitaorg mkn...saya lupa plak nak amik gbr environment kedai sbb dh sebuk borak kan...huhu


.:: ini menunya...ada macam2 makanan yg disediakan ::.

.:: nasi ponx ada gak khas utk pemakan nasi tegar huhu ::.


 .:: kitaorg amik yg set.. sekali ngan appetizer and desert..air kena order lain ::.


.:: menda yg sama appetizer, ice lemon tea and desert...set saya amik harga dia RM10.40 ::.

.:: kak zi punyer - black pepper spaghetti with minced chicken...
biasa jer rasa...mcm pki serbuk black pepper maggi tu jer :p ::.

 .:: saya punye spicy soup noodle..
sedap2 saya suka sangat...dia punye mee mcm guna pan mee ek lupa lah namanye ::.

secara keseluruhan mkn kat sini okelah setandinglah ngan harga...next time saya nak try ice lolo dia...cam best jer tgk...lai ponx specialty dia mmg ice lolo klu tak silap saya....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie