Wednesday, April 20, 2011

Penang Day 1 ~ Check-in at Traders Hotel

bila dh pusing2 tak jmpa klinik yg bukak kami ponx check-in hotel sbb dh tak selesa rasanye...berlekit2...kali nie mydear pilih tuk duk kat tgh2 bandar georgtown...senang nak pi ibusawat kat komtar tu...lepas tu sblh traders ada 1st avenue dan kat blkg hotel kami ada perangin malll...heaven jer...huhu so sampai2 terus check-in...kali nie tak smpt nak amik gbr pemandangan kat lobby sbb kami check-in kat traders lounge tingkat 16...

benefit tuk traders club nie mcm biasalah pas tu ada additional yg dapat mcm petang2 ada cocktail...lepas tu ada lah air apa semua bley amik free jer...air arak ponx letak jer kat situ klu nak tuang jer takder limit2...tp takderlah kan kami nak minum...cuma hari2 kami dok kutip air tin...huhu tp takderlah amik byk2 sbb nmpk cam jakun lah plak...huhu ada tu siap dia suh org tu buatkan air and bwk msk bilik...dasar pemalas nak wat air sdrilah tu...huhu pastu ada lai yg service mcm iron bju free, internet free dll yg saya tak ingat....staff dia ponx sgt friendly and sgt melayan eman...ada jer yg derang nak bg kami eman...sbb utk traders club nie tingkat dia cam exclusive sket so derang tak bg lah klu ada kanak2 tu kena jaga tak bg bising2...gamaknye tak pernah ada bdk2 lai kot yg dok situ...itu psl derang suka layan eman...

.:: mydear tgh check-in ::.

.:: sambil tu eman dok sekodeng kat tingkap tgk pemandangan lampu2...dia mmg suka...mulut bising jer sebut ampu2 (lampu) ::.


.:: hiasan dinding dlm traders lounge ::.


.:: bilik tingkat 17 atas sekali...tgk eman tu masuk2 jer dia yg wat inspection dulu huhu ::.


.:: mini bar ::.


.:: work space ::.

.:: toiletries ::.

tak byk picture yg saya amik sbb tak larat dh masa nie....dlm fikiran nak mandi and tido jer....so abis dh citer psl day 1 and masa tuk tidur selepas seharian travel....so lepas nie bersambung dengan day 2 plak...tgu yer......

~~to be cont~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie