Thursday, April 14, 2011

Pre Cuti-Cuti Malaysia...

haha cuti ponx ada pre kan...yerlah sbb cuti yg sbnr-bnrnya bln depan...yg nie sbb saya ikut mydear outstation jer so boley lah lega2 kan kepala otak dan minda....
alang2 dh dia nak g jln jauh moh ler kita...klu bernasib baik bley tgk si belang...

jadi ke manakah kami...mgkn ada org dh tau kot...huhu saya akan ke sini again....



mydear ada keja kat sini...so kali nie kita lepak kat tgh2 bandar Georgetown dekat ngan ibu sawat TM.... 

kitaorg lepak dlm 2-3 hari dan menyambung perjalan ke sini plak...




nak pi zoo malam kat msia punye...org kata yg taiping punye best...sblm nie gi night safari kat Singapore zoo mmg seram lah sbb jarak antara trem ngan haiwan tu hanya dipisahkan oleh parit jer...buatnye melompat rimau tu bertempiaran lari menyelamatkan diri...nak selamatkan diri kat mana ponx saya tak tau sbb gelap jer semua tempat...huhu 

oke dh nak bersenang lenang....jmpa lai nnti...

sblm terlupa camner mood anak anda hari nie...
apa kata cek mood anak anda di NestleChildsMood...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie