Thursday, April 7, 2011

Pemalas Lipash....


bkn ler saya nak citer psl lipas tp nak citer menda lain...mesti korg perasan kan sejak2 nie entry saya suam2 kuku...bkn apa sbnrnye sbb skrg nie ada bz sket lepas tu yg plg tak tahan internet kat opis nie dh tahap bengong yg melampau...tak tau lah psl apa asik takder internet jer....report kat IT derang reboot balik kadang oke kadang2 tak oke...bos saya ckp org IT nak naik botak kepala fikir...sian2....siap org TM dh dtg cek kabel ponx derang still lai tak bleh nak detect sbbnye...senior expect please help ue.... [you know who you are hihihi]


kitaorg plak keja mmg byk guna network and internet cth cam portal klu takder network camner nak bukak..dh ler kena berjln kat tmpt org buat report amik pki pendrive...lepas tu bila dh siap asik ler refresh sbb nak tgk internet dh oke ke tak...bila dh oke barulah boley upload doc...

smlm sbb dh fed up sgt saya blk awal...huhu takderlah awal sgt ponx...sbb selalu blk 6.30 tp smlm 5.30 lebay sket saya dh cabut...internet nie plak time2 dia bengong time2 nak lunch hour, time tea time...tp klu tea time tu kdg2 awal kul 3 lebay dh jadi...lepas tu nak oke blk kul 6.. bygkan brp jam nak goyang kaki...huhu kang org kata mkn gaji buta plakkan...huhu

so saya almaklumlah klu internet slow2 nie mmg malas ler nak mengupdate sbb nak mengarang dulu, nak upload gbr lai...ish2 leceh huhu...okelah klu hari nie internet oke adalah entry ek...klu takder korg bersabar jerlah ek...huhu oke dh nak sambung keja...klu takder keja boley lah laju2 update blog...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie