Monday, December 5, 2011

Johor Premium Outlet...


blk kg baru2 nie kakak saya sebuk ckp psl menda nie sbb masa dia g jb ari tu dia nmpk...abg saya ponx gosip psl tempat nie gak sbb dia dpt invitation masa opening ceremony...lepas tu saya nak gosip lah ngan mydear sekali dia jwb "lah kan abg dah tunjuk kat ayg ari tu"...ceritanye masa dia pi us yg latest nie dia ada snap pic kat sana yg psl johor premium outlet nie...tp knowing me yg lebay excited nak kumbah apa yg dia beli...hehe

rasanye tempat nie tak sebesar gilroy, great mall premium outlet... owh ini hanya menyebut 2 nama yg mydear pernah pegi...dialah pegi bkn saya...so dia ada citer lah camner besarnye tempat nie...so klu nak tgk kedai apa yg ada kat sini sila tgk list dibawah yer...klu tak nmpk click utk paparan lebay jelas...





yg nie atr kedai2 yg ada...kebanyakkan saya amik dari google dan juga Super 325...kalau ikut website Grand Opening 11.12.11 nie hari ahad...tp skrg nie ponx dah bley klu nak gi sneak preview namanye start 2.12.11...so kita tgu nnti mesti ramai org blogkan tentangnye...













lepas nie ramai lah makcik2 kat kulaijaya pki handbag coach hehe...and ramai lah org pki handbag coach ori...target market johor premium outlet nie adalah singaporean and malaysia ofkos lah...org malaysia nie kaya2 jer byk pki designer handbag...saya pki gak tp org belikan lah...klu nak beli sdri tak kot... :) so apa lai yg berdekatan tu bley lah g ahad nie...lepas tu korang jgn lupa blogkan sbb org kat kl nak tgk nnti2 bley g...kita tgu legoland siap thn depan baru kita gi johor premium outlet sekali...huhu gigih lmbt lai nak g...bkn apa gigih kumpul duitlah nak shopping ala2 kat obersea...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie