Thursday, December 1, 2011

Footballer Malaysia...


senang citer bakal footballer lah itu ponx klu tak kaki bangku lah...hehe tgk2 gaya pandai main sepak bola...pandai ke tak blkg citer janji seronok...

sebelum training kena make sure rehat dan mkn perlu cukup...so jom kita makan dulu...




mulut mengunyah, tangan menyumbat tapi mata terpaku depan tv....




feveret eman adalah ayam...lagi2 ayam kfc...part yg plg suka drumstick sbb dia senang nak pegang and kokak...


dah kenyang and dah recharge baru lah boley main bola...kui2


tapi guna beach ball gbr mickey plak tu...hehe boley lah janji ada dari takder kan...

selamat beriadah semua...hilangkan lemak2 yg terkumpul tu gerak byk sket...hehe


~~end~~

1 comments:

purple_lav said...

adui word pegang dan kokak tu .....terus teringat citer Zombi kampung pisang hahahahahha

mimie, eman sama ngn aleesya suka drumstik. dia kalau gigit yg keras2 kt tulang drumstik tu kan punyalah syok

 
Design with love by Jiji for Zamimie