Wednesday, November 30, 2011

My-Lil-Sis Wedding ~ Hantaran...


hari nie kira cam entry wordless wednesday lah sbb saya takder mood nak citer...perut sakit memulas2 berdenyut2...mlm tadi brp kali bgn pi toilet...ini gara2 tuna kari nie...mydear yg salah, mydear yg salah...huaaaaaaa atit...

so hari nie saya nak share ngan korg pic hantaran adik saya...hantaran nie semua kakak ipar saya yg buat...dia mmg kreatif dan kemas bila buat...tiddo kul brp tah gamaknye sbb masa saya masuk tido kul 1 tu ada byk menda yg nak dibuat...bgn subuh tu saya tgk tergolek sesorg dia tido depan pelamin adik saya dah lari tido masuk bilik huhu..

gbr saya just snap2 mcm tu jer...tak amik dar mana2 angle ponx main snap jer mana yg dapat...sbb takder masa sbb pagi tu agak kelam kabut sket...smpi hntran ponx lupa nak kuarkan dari bilik time nikah tu...bila org dah duduk baru sebuk nak terbongkok2, tertonggeng2 kuarkan hntarn...huhu

.:: perfume, baju, tafsir al-quran dan buah ::.


.:: chocolate ::.


.:: kasut ::.


.:: sirih junjung ::.


.:: kek ::.


.:: jam dan cincin ::.




dah tu jer...nak bwk diri sbb perut memulas2 dah nie...sbb baru mkn...sbb lapar sgt so pegilah mkn...sedap jer dlm stgh jam lepas mkn perut ponx dah start blk meragamnye...

~~end~~



1 comments:

shahrul said...

patut bau taik sampai sini

 
Design with love by Jiji for Zamimie