Thursday, November 24, 2011

My-Lil-Sis Wedding...

selamat dah kawen adik saya sabtu lepas...lega dah kot mak ayah saya sbb semua anak2 dia dah kawen..tk yah nak fikir byk lah derang...skrg masa utk beramal dan enjoy their life jer lah....
gbr saya tak transfer lagi dr kamera yg nie saya amik dr fb photog tu...adalah sket2 jer dulu..

to adik and azrin semoga kalian berbahagia ke akhir hayat...amin








nnti2 lah baru saya buat entry psl nie yer...sbb jumaat mlm tu ada majlis khatam quran semua...lepas tu ada acara potong kek utk eman semualah...hehe

~~end~~

2 comments:

With Julia said...

Semoga adik akak berbahagia hingga ke syurga...really nice both of them...pelamin pun cantik sekali so cute :D love it. Selamat Pengantin Baru to ur lil sis ;)

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yg sgt sesuai utk PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik & stylo serta tips berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! (:

 
Design with love by Jiji for Zamimie