Monday, November 28, 2011

Huawei Share With Honor Tokyo Giveaway...

Sticky Post Entry



ada tak sapa2 yg nak pegi tokyo....nie free nie kalau korang dapat...bkn stkt dapat tiket jer mcm2 lai akan korang dapat smartphone, duit usd lai...USD1,000 yaw...byk tuh bley pi tokyo disneyland...hehe

The Prize

  • Two round-trip air tickets to Tokyo
  • Two nights' accommodation at a luxury hotel
  • Two Honor smartphones
  • US$1,000 spending money
  • Dinner for two at one of Tokyo's top restaurants

wah berangan2 nie kalau dapat pegi apa nak wat kat sana hehe...kalau korang berminat tak susah ponx nak join cuma like dan ikut jer apa yg dia suruh...tak yah nak create slogan ker, isi tempat kosong ker....giveaway adalah anjuran huawei company...klu nak tau lebay lanjut korang klik kat bawah nie yer...


~~end~~

1 comments:

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yg sgt sesuai utk PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik & stylo serta tips berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! (:

 
Design with love by Jiji for Zamimie