Friday, November 11, 2011

E-man 2nd Birthday...

today eman punye besday yang kedua...tetiba jer anak mama dah dua tahun...besar dah dia, rindu plak rasa ngan eman masa baby2 dulu..tp bila dh besar cam nie ponx oke gak sbb lai cheeky and funny...bila penat2 tgk perangai dia cam nie rasa hilang segala penat lelah tu..

besday party tak tau lah nak wat ke idak...hari tu mydear ckp nak wat tp konon2 nak tgu my PIL balik dari mekah tp saya plak dalam keadaan sebuk skrg nie takder masa nak fikir, nak plan apa2...tgklah nnti kena bincang lagi dengan perdana menteri tgk apa perkembangan...takper yer eman nnti next week mama beli kek besar kita celebrate kat umah nenek masa mak su kawen nnti... :)

untuk eman mama ucapkan selamat hari lahir...takmo notty2 yer bila dah besar nnti...kena dengar arahan, jgn buat yg org tak suka...behave dan hormat org tu perlu sgt2 yer sayang...nnti esok kita ajak baba g zoo sbb ari tu baba janji nak bwk eman pegi zoo masa besday eman...hadiah mama utk eman cukuplah kasih sayang kot...hehe hadiah dri baba kita tgk apa baba nak kasi eman nnti...ke baba nak bg kasih sayang juga mama tak tau lah plak...huhuhu :)

~~end~~

4 comments:

cik_ah82 said...

happy birthday eman!semoga eman jadi anak yang baik, dengar cakap mama dan baba, dan semua yang baik2 je la ye..cik ah pun bg hadiah kasih sayang je buat eman..hehe

sawaNiLa said...

Happy birthday eman...

strawberi said...

11 nov ke..lawa date kan..happy birthday eman..dh bleh dpt adik tuh..hikss

Rozita said...

Happy birthday eman...cantik tarikh hari ni

 
Design with love by Jiji for Zamimie