Wednesday, November 16, 2011

Mat Luthfi New Video


saya tau korang mesti kenal mamat nie kan...tapi dia tak segelamour anwar hadi tu sbb anwar hadi tu ada blog yg dia nie takder rasanye...tp klu dia wat video atau vlog nie cam comel lah rasanye...segala apa yg dia kupas tu mmg kenalah kat batang hidung sdri...cara penyampaian dia kelakar and slamber jer tak fake langsung...

saya siap2 subscribe ;ai dia punye youtube channel sbb tak nak terlepas klu ada video2 terbaru yg dia keluarkan... tp tulah klu nak tgu tu agak lama jugaklah...sbln sekali baru dia buat vlog nie...bz rasanye sbb student kan...apa2 ponx enjoy lah yer....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie