Tuesday, November 22, 2011

Holaaa!

perghh lama betul cuti blog ponx dah berabuk2 dah...mesti korang keciwa kan sbb saya tinggalkan blog tanpa pesan...yerlah khamis tu saya keja jer tp half day...klu dah half day mmg sebuk melampau lah tak sempat nak abiskan entry besday eman...nntilah free2 sket saya sambung blk...dah ler byk menda nak citer nie...bersusun2 gbr masuk huhu

cuti lama bkn sbb cuti2 malaysia tp sbb cuti adik saya kawen...tu yg lama tak berupdate blog...smlm plak nenek long saya meninggal.. :( tak sempat saya nak melawat dia kat spital...masa ahad tu derang semua pi lah melawat kan tp sbb saya nak rushing blk kl sbb my PIL dah blk dr haji dah...so plannye nak tgk ahad minggu nie sbb blk kg gak utk majlis bertandang belah lelaki...saya dah siap ckp lai ngan mak saya nak gi melawat...tp apakan daya tak sempat juga...

al-fatihah utk nenek yg byk berjasa kepada kami...takder dah nenek or atuk belah family saya...sob2

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie