Thursday, November 10, 2011

Mood Ke Laut..

takder mood plak ari nie nak update blog...dah berapa kali upload gbr tp tak bley...bila preview entry ada kuar kotak2 kecik mcm thumbnail tu...tp gbrnye takder ponx...saya klu nak bercerita takder gbr nie cam tak bersemangat lah plak...lagi lah kepala serabut mcm2 nak fikir...huhu

2-3 minggu nie sebuk sket...asik blk mlm jer...jiran depan ponx perasan saya blk lewat selalu...so sbb dia tau saya keja kat mana bila dia tanya dewan bersidang habis lewat ke...mmg ponx hari2 habis kul 10.30...tp saya by 7.30 - 8.00 saya cabut blk dah...nak kena blk sbb yg berdua kat umah tu nak kena mkn..klu derang dh mkn sdri ponx ada byk menda nak kena wat lai...

utk minggu nie saya kena siapkan tempahan 3 biji red velvet so mmg takder masa dah nak main2 ngan eman and borak2 ngan mydear...kdg2 blk2 rumah masak ke apa ke, ngan baju tak tukar lai terus kuar alatan membaking...mcm mlm tadi lah kul 11 baru naik atas...tp derang semua dah tido dah...letih juga klu hari2 mcm nie...hehe rehat ponx tak cukup...tu yg pagi nie sedar2 tgk jam dah kul 6.20 mmg tak sempatlah nak panaskan bihun yg saya konon2 nak bwk bfast tu...siap2 terus cabut g opis...

so lepas nie nak kena byk spend masa ngan eman sket sbb kadang2 bila dah letih bila ada yg tak kena sket saya selalu jer marah eman...huhu masa ponx tak tertumpu kat dia...sbb tulah eman lagi rapat ngan baba dia dari mama...jeles mmg jeles tp sdri yg buatkan sapa suruh...

esok plak besday eman...brg2 nak wat goodies nak bg kwan2 kat umah bbysitter tu dah beli tp bekasnye tak beli lai ponx...tag ponx tak buat, reben ponx takder lai...nampak cam kena postpone lah nie isnin lah kot baru bg...plan plak nak beli cake kecik jer utk derang mkn ramai2 kat umah bbysitter tu...tahun lepas saya ada wat goodies utk kawan dia sila tgk di sini ~ e-man favor...thn nie punye tak smpt plan apa2...beli brg tu ponx secara kbtln masa pi mid minggu lepas tu...tp takper bg hari apa2 ponx yg penting ikhlas... :)

okelah nak stop menulis nie...nak kena fikir plan yg tidak menyusahkan dan mengembirakan semua pihak...klu dah boley upload gbr nnti saya wat entry baru yer...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie