Tuesday, November 15, 2011

KFC Idaman Ku Selalu...

ini sebagai entry janji ada diatas kesebukan saya minggu ini dan sbnrnye utk tatapan baba eman yg dikejauhan sana...seberang laut gitew...mydear skrg berada di Singapura semenjak ahad ari tu...jadilah saya ibu tinggal menguruskan eman dan diri sdri...ceh bajet mcm tak biasa kena tinggal lah plakkan...hehe biasa dah and tak heran ponx..

cuma yg jadi tak biasa tu sbb skrg nie tgh dewan sebuk, dgn mitting sana sini lai so saya tak bley nak blk awal utk amik eman...takper2 eman minggu nie jer yer...tu ponx smpi rabu jer sbb khamis saya akan blk awal sbb nak blk kg...jumaat saya cuti sbb my-lil-sis nak kawen sabtu nie...lepas tu jumaat mydear dah blk dh...lepas tu bln depan dewan dah last dh lepas tu berehat tuk 3-4 bln blk 4.30 yeaaaa...hehe [baba jom cuti-cuti malaysia huhu]






nie masa makan kfc kat midvalley minggu raya haji tu...masa nie pagi kitaorg dah breakfast dah tp eman tu dia tak mkn ponx mknan dia...so mengelupur lah dia lapar masa tu ponx dah kul 12...kitaorg nak mkn tp kenyang lai and plan nak mkn pakcik tony romas so kena make sure perut betul2 kosong sbb portion dia kan besar2...tu yg bwk eman mkn kat kfc dulu sblm smbg blk jenjln and baru mkn...tp selamat dia dah kenyang dia mengaruk plak nak tido...ada jer yg tak kena...dia mmg duk dlm stroller tp dia tak nak kita pegi kat tempat dia tak nak g mengamuk2 dlm stroller tu huhu....nasiblah tu yg terus blk and mkn kat red wok tu...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie