Friday, November 11, 2011

Akhirnya Berjaya...



akhirnya berjaya juga menyelesaikan masalah...kan ker saya cakap smlm yg saya tak boley nak upload gbr...rupanye sbb saya dah exceed limit kapasiti gbr saya... :( seday masa mula2 tau tu sbb saya dah semakin seronok berblogging skrg nie so kira cam mood down plak rasa...yerlah korg sure taukan saya kan suka letak gbr bila nak tulis entry so bila dah tak bley upload gbr nak berblog ponx tak semangat...

tadi kat opis saya ada jamuan dlm pada nak setting semua2 tu asik terfikir jer cam ner nak solvekan menda nie...nasib teringat kak eynda dulu pernah kena macam nie juga...thanks kak eynda sbb saya bljar dari situ...hehe

klu ada sapa2 yg nmpk mcm nak terkena macam atau nak dah nak exceed limit gbr tu korg cepat2 lah create account google baru...lepas tu invite email baru tu jadi author korang...so lepas nie boley lah korag tulis guna account baru tu...camner ek nak citer nnti lah satu hari nnti bila saya dah tak bz saya wat tutorial cara2 nak invite email baru...so klu lepas nie storage picture dah over limit cepat2 create acct baru...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie