Friday, December 16, 2011

~111111~ Giveaway....

Sticky Post

setelah lama berkecimpung dalam dunia blogging nie terasa nak wat giveaway lah plakkan hehe....so sapa2 yg berminatlah kan bley jer join sbb senang jer nak dapat giveaway nie...apa kata korg cuba print screen lady bird saya yg bernombor tu...tp kenalh make sure ianya tertulis 111111....hehe

sbb apa nak suh korg print screen no yg tu... so klu sapa2 yg berminat bley joinlah ek...klu dah berjaya print screen lady bird bernombor 111111 tu nnti emailkan kat saya di zamimie_zafika82@yahoo.com...korg atr kat saya mcm kat bwh nie yer...make sure kena nmpk saya punyer header tu sekali....



sure korang nak tau apa hadiahnya...agak lumayan jugaklah barangan l'Occitane edisi Rose 4 Reines...amacam berminat meh lah join...semua org boley join...takder blog ponx takper sbb saya tau korg sure ada email kan.....


so sementara nak tgu ada org dapat print screen no 111111 tu entry nie akan sentiasa diataslah...huhu minta maaf yer entry baru di bawah..sbb reader takderlah ramai mana so counter tu gerak lah lmbt sket... :)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie