Wednesday, July 9, 2008

Today I Write after a long break...

adoi lama sudah tak menulis..hehe kejap eh nak bersih kat sawang...fuh fuh fuh.. :)
akhirnye selamat sudah my wedding for both side...on my side on 21 June and my dear side on 28 June...alhamdulillah semuanya berjln lancar tanpa ada mslh...sket2 n kecik2 tu adalah...
disbbkan kesibukan menguruskan majlis serta kerja mmg lah i have no time to write..rindu gak nak menulis just pass by jer.. idea ada tp masa jer yg mencemburui..
for picas jgn ditanya lom siap lai..nnti klu dah ada bleh lah di mskkan dlm nie...

for org kata membakar semangat i will put gbr2 2 of us yg telah di edit..

oke ini jer sikit2 yg dah di buat..pas nie nak buat tuk gbr kawen plak..seronok jugak ye wat pic editing cmnie...this will be come my new hobby.. :D

and this last pic adalah pic masa kami punye pre honeymoon..huhu sbb rabu dah start keja dah..

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie