Monday, June 9, 2008

TOday I Write...

aduh lama sudah tak memblog..huhu bz yg teramat sgt sehingga takder masa nak berpikir..
yeralh mengarang kan perlu berpikir...so time free tu nak release kan tension so no need to think lah..:P
so nak hari nie nak update sket psl my wedding yg bakal berlangsung lagi 2 minggu...berdebar2 plak rasenya..takut ada, seday ada, seronok ada, suka ponx ada...
so utk wedding nie nak wat checklist apa yg dah siap:

  • baju nikah - almost done
  • hantaran - separuh lagi tak siap sbb brg tak cukup
  • munge telur - settle
  • cenderhati vip - lom siap SIL tak atr lai kotak bulu... :(
  • beg utk friends - dah beli murah jer RM0.69 1 keping huhu
  • pelamin, bilik tido, bju sanding, meja mkn - semua mak andam yg wat kita cuma bg duit (harap2 okelah berserah je ni)
  • apa lai ek...huhu
itu jer kot yg lain2 tu my parent yg settle kan. yg nie utk myself....
so esok akan di update ngan gbr kad kawen, beg utk friends...
dah tak lama lai dah nie takut......kuikuikui

pas nie dah kawen kenalah berdikari sdri...skrg nie ponx mmg dah berdikari pon...:P
lepas jer SPM mmg dah tak duduk ngan mak sepenuh masa smpi lah skrg..alhamudlilah semoga kuat menempuhi alam rumahtangga nie...
so far rumah dah 80% complete..smlm bru pi beli peti sejuk n washing machine (penting nie :p ).. so skrg nie tinggal membeli brg yg tecit2 jer mcm brg dapur, pinggan, mangkuk, sudu, kicap, garam, gula, bla bla bla...huhu okelah tu kan..
okelah tu jer nak citer...sok mskkan gbr plak..so takderlah nmpk borink blog nie...
--adios--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie