Wednesday, August 13, 2008

Today I Write...

Sighhh lama betul tak update blog nie...rasenya hampir dua minggu lebih dah..bz lah katenye..ahas lepas 10hb bru blk dr CPA conference kat KLCC..blk2 jer terus ke umah wpun my dear takder kat sini blk jugaklah sbb nak mendobi bju2 yg dikumpul seminggu lebih...sunyi plak kat umah sbb sowg2 jer...smbil2 mendobi msg2 ngan my dear bgtau sunyi bila dia takder...so dia jwp itu maknanya kena ada kanak2 di rumah..adoi terpempam skjp..emm em i ready for that..hope so..so after this we go with the flow..insyallah klu ada rezeki dptlah baby..bknlah nak ckp merancang cuma nak bg times for us menyesuaikan diri each other jer..insyallah klu ada rezki..amin

citer psl my dear right now dia takder di m'sia..skrg berada di US...sat memblogging nie dia dah nak otw balik after 2 weeks there...yea yea best2 rindu rase..n next week we are going for our official hanimun di pulau redang...hoyeh :P bleh spend masa together.
okelah cukup disini saja nak cerita..tak sabar my dear nak smpi esok tghari windu sgt..
owh yer ada pic masa CPA ari tu..so enjoice..





0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie