Tuesday, September 2, 2008

Today I Write..

Lama betul tak update blog..punyelah malas giler..kata nak jd blogger tegar...kuikui tak bleh blah..
last week balik kg gathering family sbb semua org ponx blk kg.so dptlah jumpa adik berdik ku semua ngan anak buah yg dah semakin besar dah nakal..hehe btw i have 5 org anak uah (2 nephew, 3 niece) tp tak smbt ramadhan kat sana ponx sbb ahad je dah blk bndr seri putra (BSP) balik..
tahun nie 1st time puasa together with my dear alhamdulilah sempurna dah sehari puasa smlm..and guess wat i make kuih savoury pertama for my dear. selama nie wat kuih senang jer... my feveret dish puding triffle..senang tu tak pyh bakar2 grg2.. :p
stlh bertungkus lumus ngan my lil sista smlm akhirnya jd jugak kuih karipap..huhu senang jer rupanye nak wat kuih nie...cuma inti ada sedikit tawar yelah puasa kan mana bleh nak rasa..
so smlm mknan berbuka utk hari pertama kitaorg:
Nasi Putih
Daging Masak Kicap
Telur Bistik
Asparagus grg bersama cendawan n bell pepper
Karipap inti telur n kentang black pepper
Keropok losong
Air lacici
cerita psl mknan jd lapar plak..tp gbr tak amik plak sbb blm lai dpt membiasakan diri dgn kamera..kuikui lagi ponx tkt terliur jer klu nmpk mknan plak..nyumnyum

oke itu jerlah tuk entry kali ini...

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie