Friday, September 26, 2008

TOday I Write about quick rush..

ingat tak entry lepas masa me berbuka kat restoran nelayan tu? ala yg me citer psl kitaorg rushing gi sungei wang tu..ha dah ingat tak skrg nie? bagus2..hehe

okelah act bukan apa kitaorg rushing2 sbb takut kedai tutup...sbb apa ek? sbbnye kitaorg nak pi beli benda ini..



jeng, jeng




jeng




jeng, jeng



jeng





inilah dia idaman hati my dear...kui2 it's act a belated besday present for my dear..sian kan dia dah 3 bln berlalu besdaynye bru nak bg..hehe salah dialah sapa suh org dah ajak pi beli tak mo..

owh btw me bkn tak mau bg masa besday dia tp u know lah pompuan kan..apalah yg tau sgt psl gajet n segala brg electronic ni..for me janji cntik and satisfied..so disebbkan itulah me tgu utk beli bersama my dear kang tak psl2 kena tipu sia2 je..dan disebabkan besday my dear berada dkt ngan tarikh kawin kitorg so me takder masa n kekurangan ongkos nak pi beli..hihi yerlah utama kan yg utama..itu tak penting sgt bkn brg keperluan ponx...hehe
suasana raya di sungei wang

setelah dpt apa yg dihajati terus berjln laju untuk pulang..

betapa lajunye berjln tak dpt2 me nak snap...

akhirnye dpt gak..itu ponx slps my dear stop utk beli lemonade kat auntie anne's..
brgnye ada didlm plastik bag tu..

me belikan ps2 jer..biarlah dah outdated janji ikhlas..itu yg penting sekali kan..

ikhlas dari hati..luv u dear..

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie