Wednesday, September 17, 2008

Today I Write about berbuka puasa di ofis..

adoi hari nie bz plus letih plus malas...hehehe itu yg sbnrnye..sbb tu lmbt sket wat entry..tp takder menda ponx yg me nak citer..cuma citer psl majlis berbuka puasa di opis...

biasalah kitaorg tiap2 thn akan buat mjlis berbuka di opis..utk thn nie sbyk 7 ekor rusa telah ditumbangkan utk mjlis ini..rusa ye kwn2 bkn kmbing atau lembu..ini sbbnye di opis ku ini ada membela rusa yg byk..so klu ada mjlis bebuka ke, jamuan raya ke mesti akan ada rusa yg tumbang...

utk menu pula terdpt 2 jenis mskan utk rusa iaitu rendang rusa serta roasted rusa bersama air asam...dismping mknan lain spt ayam msk merah, dalca nasi minyak nasi putih ulam2an bubur lambuk serta kuih muih..tp me lupa lah nak snap pic..cuma ada sket jer gbr.




jeng2 saje jer pembukaan tunjuk gbr nie...amacam terliur tak..hehe
sirap selasih..nyum2

inilah menu utk appetizer..ini jer yg sempat disnap.. :( rusa panggang lupa nak snap sbb terlalu sedap sgt..huhu lai ponx dah pekena air n karipap tu dah jd lupa dah semuanye..puasa seharian kan..ahaks..

me and my friend...

anak my ofismate...dia tak mo pndg camera plak..tp she cute.. :)

after that my dear ajak pi midvely plak..alang2 dia ponx sudah turun ke kl haruslah meronggeng hehe..bknnye nak pi terawih.. :P owh btw my dear ponx join sekali berbuka..sbb ianya utk staff dan juga keluarga...




dengan itu kami ponx telah mencari menda utk mencuci mulut..apa dia ek??? jeng2





inilah dia menda yg hendak dicuci mulut...hehe terliur tak..nyum2
inilah dia pencuci mulut cap Baskin Robbins..hehe


me punye Mint Chocolate Chip n my dear Pralines 'n Cream namun amatlah sedap rasanye sehingga menjilat sudu..ngeh ngeh

ini plak decoration raya dlm midvaley..kagum betull sbb mcm real jer...rasa nak lari serta lompat bintang jer kat atas tu...hehe

sekian saja berita utk hari ini..

---end---

2 comments:

oreosz d choc lovers said...

oits mieoney...ingat la u...
macam best jer buke pose tuh..hotel per erk..b d way u keje gomen erk..

mieoney said...

itu bkn hotellah oreo..itu banquet hall kat my ofis..huhu yup I'm gov servant...

 
Design with love by Jiji for Zamimie