Monday, September 29, 2008

Today I Write about Hari-hari terakhir Ramadhan...

for today maknanya lagi 2 hari jer lai berbuka yg akan jmpa bln ini..yea yea itu maknanya sudah tiba lah hari raya...mcm kanak2 lah plak..:P

okelah kali nie nak update entry psl mknan berbuka utk Ramadhan ke 26 hingga ke 28 ye...

Ramadhan ke-26

mesti korang tau kan apa yg kitaorg mkn masa berbuka stlh melihat gbr ini..ye inilah dia all time feveret nandos..kui kui yah msk kali nie dah 2 kali berbuka ngan nandos..bak kata my lil sis ko mkn ayam masam tu ker..hehe she didn't like the taste and she prefer kenny rogers the most..but for me i like the taste of nandos better...

oke this is my meal 1/4 chicken mild serve with old style peri chip and fresco salad..kali nie kitaorg mkn biasa2 jer sbb mkn nie ponx dah 8.30..we all berbuka dulu dgn roti n air kat alamanda sbb semua tmpt mkn dah penuh kat alamanda tu...


Ramadhan ke-27

oke kali nie takder pic ye sbb bz teramat memasak, so takder masa nak amik gbr.. so mcm yg me cerita dlm entry lepas tu my family PIL berbuka kat umah..
me masak:
nasi tomato
ayam kremes
kari daging
buncis grg bersama tofu telur
kuih-muih
murtabak
roti john
oren soda

p/s: bygkan sdri lah yer..tp hati2 jgn smpi terbtl puasa plak...me tak bersalah..hehe

Ramadhan ke-29
oke smlm we all berbuka kat mines..my dear ckp tak pyh msk sbb kitaorg dua hari dah dok umah so rasa mcm bengang jer kepala otak..we need some fresh air..hehe tipu jer sbnrnye nak cuci mata..kui kui

oke ini lah my meal nasi ayam hainan + mushroom (i loike) buahan2 ganti kurma sbb kat sini takder kurma..

ini plak my dear punye mknan.. i think chicken with mushroom sauce + rice sizzling kot..tak tau apa namanye..air plak air markisa for my dear sbb beli one set with his food n me teh 'o' ais limau..nyum2



eh kejap tak abis lai...





eh tak abis lai..ini mknan kedua kitaorg slps solat n jejln kejap..spicy chicken mcnugget, fries, coke n Oreo McFlurry Berries..sedap nie, sgt best oke i loike very much..


and because it was so heaven...
we decide to







order 1 more Oreo McFlurry with dif flavour Oreo McFlurry Mudpie...sedap sesangat smpi rasa nak mkn lai mlm nie...lalalalalala larik hehehe





---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie