Monday, September 29, 2008

Today I write from ofis..

wah borink giler hari ini ye...kat opis nie tinggal 3 org jer dr 28 org, yg lain semua dah cuti...mmg sgt borink ye..mood ponx takder nak wat keja nie..tak sabar nak tgu ptg nie..ari nie nak blk awal..sye sudah tidak terhan lagi nak balik beraya di kg...

muka borink giler + seday.. :(

kami berdua jer diopis..kamilah penunggu opis..hihihi

kosong jer kan..

owh yer nie wing sini jer...wing sblh sana setelah me gi tgk td ada 2 org jugak..so total ada 4 org yg bekerja n 24 lai cuti... :(

oke last week on friday sblm blk derang dah siap2 berslm bagai minta ampun dan maaf..yerlah byk wat dosa nie harus mintak maaf..tp tak smstinya bln nie jer kan...bila2 ponx kita harus maaf memaafi kan..

oke me ada snap a few pic utk di share bersama..yerlah rasenye klu takder pic dlm entry takder maknanye..hehe rasa mcm kosong jer...









--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie