Monday, September 22, 2008

Today I Write about Ramadhan ke-19...

hari nie punya entry berkenaan ngan ramadhan lah. lebih kepada what me eat on break fast lah kan...tajuk jer ramadhan ke-19..tp me nak mskkan skali utk ramdhan seblm2 nielah..

Ramadhan ke-16

oke kasi review sket:
putu mayam RM2 - best, yong tau fu RM9 - mahal, char kuat teow -RM3.50 - sedap, nasi brayni RM4.00 - tak tau best ke tak my dear yg mkn. air mata miow2 hehe

Ramadhan ke-17
tak tau mkn apa..tp klu tak silap me mkn nasi kerabu kot...lupa gamaknye nak mengambil gbr..mungkin sbb lapar sgt kot...huhu

Ramadhan ke-18
review:
roti john - sedap sgt2, gorengan (kat jakarta derang panggil mcm tu) - samosa daging, sadin, ayam, fishball grg dll, mee grg - tak best sgt rasa kapur, bubur - tak best sgt dah sket plus cair, ayam grg kfc - panaskan blk ari tu punye...hehehe

Ramadhan ke-19
hari nie plak kitaorg berbuka kat luar..dah jd ritual plak jumaat jer mesti berbuka kat luar..so we decide to berbuka kat rasamas (formly known as Ayamas).. memula plan nak berbuka kat Kenny rogers..smpi kat situ sblm pukul 6..skli rupa2nye dah full booked..patutlah lenggang je.
review: baca sdri lah yer..so far oke bleh mkn.

sementara tunggu waktu berbuka..control2 sket nie sbb kena share meja sbb dah penuh..huhu so org sblh adalah org yg tidak dikenali ye..

my face kenalah ado..huhu mata dah mcm panda sbb kurang air..citt kurang cun plak.. :(

Ramadhan ke-21
ari nie msk sdri kat umah..msk simple2 jer tp sedap..try resepi baru sbb my dear tengok shiela rusly msk dlm ketuk-ketuk ramadhan tu..so gigihkan lah buat...sib baek bahan2 dia senang ajo..

review:
sedap nasi kari nenas cuma tawar sket..harus buh lebih sket garam dan kena letak nenas yg manis ye kwn2..resepi next entry yer..

ha amik bkn stkt ramdhan ke 19 jer smpi ke 21 punye ponx ada..hehehe utk hari nie plak kitaorg plan nak berbuka reramai (my ofismate) kat restoran nelayan..so entrynye tunggu esok ek..

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie