Thursday, September 4, 2008

Today I Write jalan-jalan at IKEA..

kali nie punye entry takder nak tulis apa2 ponx..cuma td bile belek2 p terjumpa plak pic anak2 my sis...dr delete gbr tu better me put here lah kan..tp tajuknye psl ikea kan..lantoklah sye punye blog suka sayelah nak tulis apa...muahahahahahahhhhha
gbr nie diambil masa me bring my mom tu ikea..yg sblh nie my lil sis skrg tgh study nursing kat kuis..yg nie anak my sis namanye mohammed aqieff susah nk senyum tp gbr kali nie nmpk manis jer.. :)


yang nie plak kakak kepada aqieff..namanye nur irene sufya..

gbr nie me amik masa kitaorg lunch kat kluang station kat ikano..
yg nie me amik sbb dia tgh mskkan kacang grg dlm mulut smpi penuh mulut...adik amik videonye tp malas nak upload..ngeh2

hehe bdk tak reti dok diam nie..punyelah susah nak amik grb..bila nak amik dia tak sabaar2 plak nak tgk hasil gbr yg diambil..tak smpt snap dia dh dtg dkt..so hasilnye dptlah 2 keping jer gbr..

camera shy...hehe

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie