Sunday, September 28, 2008

Today I Write from Home..

for the very 1st time dpt blogging kat umah..tp tak besh lah plak sbb takder gbr..hehe cable hp tinggal kat opis...klu tak sure byk menda bleh citer nie..





oh ye smlm we all berbuka di rumah n my dear punye family ponx berbuka kat sini..so me decide to cook nasi tomato, ayam msk keremes, kari daging n sayur buncis grg bersama tauhu telur..n for drink plak we serve them soda orange (my dear idea) sedap gak..cuba lah try..grb me takder snap plak sbb bz takdr masa nak mengambil gbr..so stkt blh cerita..





for today me tak decide lai nak mkn apa for berbuka..mgkn msk yg simple2 jer kot..and today is our hari rehat sedunia kuikui sbb smlm kitaorg dah pulun mengemas n segala mcm benda dibuat..so today lepak tgk tv n ps2 lah apa lai...





apa lai ek nak citer nie..owh ye me dah tak sbr nak blk kg nie..since blk ari tu ponx msa awal puasa n rindu sama mak n abah serta mskkan mak hehe...tak sabar nak mkn sambl kacang my mom nie..sbb special sket smbl kcg dia ada daging kat dlm..so i have to learn lah ni sbb warisan turun temurun..bleh? :)





oke stkt nie saje..esok ada lai sehari waktu utk bekerja..aduh tension giler sure takder mood nak bekerja nie..dah lah rami dah cuti nie..cpt lah masa berlalu.. adios








---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie