Monday, September 22, 2008

Today I write about how suprise i am..

huhu tajuk suspend giler ek...hehhe ye mmg act lebih kepada shock and excited...

last friday me kan berbuka di luar...so kitaorg berbuka di Alamanda..
so sementara nak tgu waktu berbuka kitaorg pusing2 dlm alamanda n my feveret shop is cold storage..don't ask why i like to go there..but i lioke...huhu





jeng

jeng

jeng




jeng.. jeng..jeng..


inilah dia the giant cockle..besar giler wei..rasenye sbsr bola golf tu, besar sket dr tu...serius tak tipu..tgk lah my face serius kan hehe...klu tak percaya pegilah tgk sdri..agaknye klu amik satu brp lah beratnye...tp kan klu nak mkn ponx cam geli jer bsr sgt..klu yg besar tu udang ke ketam ke best ar jugak..klu wat rendang kerang nie mkn sorg satu jer tak bleh lebih2...kuikui kan angah kan.. :)






dan sedang kitaorg berjln lalala dengan gembiranya i bump with this.. i dunno whether mmg dah ada atau tak sblm nie..tp rasenye blm ada lai kat sini...kotlah me yg salah...klu salah mintak maaf lah yer...sbb me gi alamanda kdg2 tak jln keseluruhan ponx pi feveret shop je...
so apa dia ek yg menarik tu...jeng jeng jeng

inilah dia

yeye nandos now will be in alamanda..takderlah nak pi mkn kat ngan masjid putrajaya..since alamnda now dah jd our shopping spot...huhu and u now that i like nandos the most..hehe can't wait..






and satu lagi yng menarik hati dan sanubari ku...wah aku suka nie..nyum2 tak pyhlah nak pi midvaley lai..since my dear ponx tak suka nak ke sana skrg nie due to the kesesakan parking dan juga dlm shopping complex tu sdri..
so after this if I'm carving for this big apple just go to the nearest shop...hehhe

sungguh gembira hatiku..sekian sahaja...hihihi

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie