Thursday, September 13, 2012

Apple iPhone 5...


baru jer release...bila smpi malaysia tak tau lah plakkan...tapi katanye redesign jer...tak tau lah plakkan...ada harapan tak nak sambar sebiji...huhu tak ponx doa2 jerlah kot2 mydear angkat yg nie so iphone 4 dia bglah kat saya...huhu sejak2 iphone 3g saya rusak saya pki hp lain dah...tapi tak feel lah guna...last2 saya guna hp tu utk call and sms jer...kamera ponx hampeh jer konon 8 megapixels HD lai...huuu


2 comments:

juelee said...

Hp saya pun dah rusak.... now guna tab.. dah macam segan la plak nak cakap gaya ala james bond hahhaa

mimie said...

jue bkn tab tu besar ker...haha dpt dibygkan lah camner rupa kalu jue ckp guna tab...hehe

p/s: pstt kimlah sket caramel cake tu sepotong kat akak.. :p

 
Design with love by Jiji for Zamimie