Monday, April 28, 2008

Today I Write...

1st Entry.


huhu dah ada habuk sket lah dlm blog nie.. :p berkobar2 sekejap jer pas tu jd malas blk..poyos sunguh diriku ini..skrg nie bz sket utk persediaan hari bahagia...lebih kurang 54 hari dri tarikh hari ni 28/04/08..berdebar2 lah pulok dab dub dab dub.... :D (**berbunga keriangan**)

so 1st entry nie nak story mory tentang last weekend punye trip..ha u oal jgn terkejut plak..apa kejadah pi becuti...huhu bercuti2 balik kg..act bkn bercuti2 ponx tp ada urusan seri paduka baginda dengan ayahnda dan bonda di kg..disamping berjumpa dengan rakyat jelata serta dayang2...hurggh.. ini semua penangan ari tu lah nie..huhu dah kena sampuk ngan Hang Tuah... :P

dah lama tak ke melaka so sabtu hari tu masa blk kg lepas jer gi ukur bju utk my dear punye bju nikah kitaorg ponx ke Melaka...adoi lama dah tak kesana..byk benda dah berubah..tak tau ponx depan mahkota parade tu dah jadi dataran pahlawan yg sebgitu indah sbb ada byk tempat sopping.. :P

ini ada sket2 pic yg sempat di snap...




itu saje coretan hari nie...pas nie smbg plak utk second entry... byk menda nak menulis.. yerlah dah lama terperap n terpendam so skrg nie membuak2 nak cerita plak...huhu

--end--

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie