Monday, January 6, 2014

Ceritera...

~ don't walk but run ~

serius takder idea nak menulis...tak tau mana satu nak mulakan dulu...tp yg penting skrg saya tengah mengarang cerita bersalinkan anak kedua saya yer...so korg tgu yer, sbb saya tak nak buat part by part kita citer sekali harung jer...nak letak gbr semua...nak watermark lai, nak edit lai so mkn masa sket...so skrg nie melimpah2 lah kita share gbr anak kedua plak...anak pertama dah tak camera friendly dah...gbr susah tul nak amik....

citer psl eman hari nie dia 1st day start sekolah dah...so far takder masalah masa hantar, takder adegan nangis2 masam2 muka....kita tgu cerita dia balik sekolah nnti...tadi smpi jer main tak hingat, smpikan nak amik gbr ponx susah ya hamat...takder satu ponx pic dia yg proper...sapa yg follow fb atau ig saya sure ada tgk gbr yg saya share...tu jer yg plg elok...takper esok make sure akan ada gbr dia yg proper....sajalah utk simpanan kan, kenangan....nak juga abadikan kat blog nnti utk kenangan juga...kenangan seperti mana saya baca balik citer2 eman dari dia lahir dulu...serius seronok baca.....nmpknya utk perkembangan dani jgn malas2 juga utk saya supaya bila saya rindu kenangan itew saya boleh kembali semula membaca cerita mereka...

1 comments:

Umi Qi said...

Yeyyyyy x sabar nak baca kisah kak mimi....cepat2 update...cepat hehehe...xmo tanya mmg nak akak cerita dlm blog baru puas baca :D

#welcome back sis....putihhh mukaaaa ada pakai produk apa2 ek sis...cpt pecahkan rahsia hehehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie